Allt under kontroll i Thailand. . .

Vi samlades hela crew ikväll för att äta en liten ”avskedsmiddag” och se så alla var ok efter jordbävningen. Inget mer har hänt och jag läste tidigare på Aftonbladet om jordbävning och förhoppningsvis verkar det ”bara” ha varit ett efterskalv från förra veckans jordbävning?!


Vi gick till Bangla Steakhouse och käkade middag. Jag är egentligen emot att äta på svenska restauranger när jag är utomlands men nu gick vi ju dit alla tillsammans. Det var överförväntan super god mat!


Jag åt jätte goda tigerräkor till förrätt och sen en
Thaiträtt till huvudrätt – sista gången på länge med thai maten….


Sen fortsatte vi Bangla ner till strandgatan för lite shopping, tyvärr var det mesta stängt och massage….sista dagen i Thailand på länge är nog gjord…..undrar när jag kommer hit nästa gång?! Nu är det dax att slänga in handduken, det är ju SENT här i Thailand – men blev ju en omtumlande em / kväll. Dock verkar det mesta vara som vanligt….massa folk på gatorna igen, trafik och massa liv och rörelse… Dock var en del affärer stängda och mitt favvo massage ställe var stängt!

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *