Inbjuden till Lill-Skansen idag :)

Idag har vi planer på att gå till Lill-Skansen då jag fick en jätte trevlig inbjuda för ett par veckor sen speciellt för bloggare;

 

 

Vad som avgör beror ju såklart på min sömn & ork….nackdelen med mitt jobb är ju som sagt att man vet ju aldrig om det blir en flygförsening som det blev igår och att jag nyligen har landat, så vi får ju se vad jag orkar. Skulle vara så himla KUL – eftersom vi planerat in detta och även min mamma som är på besök i helgen, så hon ska följa med oss.

Well well…hoppas på några timmars ostörd sömn nu så att vi orkar ta oss iväg till Skansen sen?! Oscar skulle verkligen älska det eftersom han verkligen älskar djur och djuren på Lill-Skansen är många 🙂

Spana också in

1 kommentar

  1. Åh det hade jag också velat vara inbjuden till :(. Varför fick inte vi nån?! 😉

    Hoppas ni får en urmysig dag om ni ska dit, KRAAAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *