BOK REA!

Ni har väl inte missat att det är BOKREA runt om i landet nu på de flesta bokhandlar eller affärer där de säljer böcker? Där kan ni ju fynda massa nya roliga böcker till barnen och vad passar inte bättre än att ha med sig massa böcker på bil-, tåg-, buss- eller flygresan för att fördriva tiden?!


Vi var på ICA MAXI ida och storhandlade, vilket har blivit vårat nya förmiddagsnöje på lördagar. Oscar tycker det är super skoj att få STÅ i den stora kundvagnen och åker runt där i som en kapten och hälsar på alla 😉 Känner att det är en god idé att fylla på kylskåpet åt mina killar eftersom jag försvinner bort på jobb en hel del nuförtiden i veckorna, så de slipper gå och handla när jag är borta 😉 Jag skulle dock tipsa om att ICA MAXI hade en super bra REA främst gällande BARNBÖCKER. Till exemper Nicke Nyfiken är en av Oscars favorit böcker jag kan tänka mig att era barn oxå gillar de böckerna?!

De hade även massor av pysselböcker för endast 20 kr, vilket verkligen är ultimat när man är på resande fot. Jag ser ofta barn när jag flyger (jobbar) som sitter med massa olika roliga pyssel böcker, så passa på och köp på er ett gäng till kommande ev längre resor i bil, buss, tåg eller flyg!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *