Tropiska frukter på semestern?

Vad passar inte bättre på era barn än att inspireras och shoppa loss barnkläder med djuriska mönster och tropiska frukter till er nästa solsemester ?!  Mini Rodini har släppt sin fina vårkollektion just IDAG och Oiidesign är först med den, spana även in deras basickläder som  har fått två nya härliga vårfärger: cerise och marinblå. Alltid skoj att sätta på sina barn senaste modet inom barnkläder  eller hur?! 😉


Ni har dessutom alltid FRI FRAKT när ni beställer barnkläder här!

barnkläder och Badkläder från Mini Rodini

Riktigt coola Swimpants Giraffe  🙂

Passa på att GILLA Oii Design på Facebook så får ni snabbt alltid ta del av deras bra erbjudanden!

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *