Bilder från Disney on Ice :)

 Disney on ice föreställningen igår var alltså helt fantastiskt bra 🙂 Här kommer några bilder, några bättre bilder än de med Iphonen!

 Oscar hade en VIP-biljett så han fick åka runt i båten på isen och vara med i showen, men blev lite ledsen….han undrade väl vart han var 😉 Fullt med musik, mitt i strålkastarna och med en massa Disney figurer på isen utan mamma & pappa. . .  . pluttizen då…. Dock var det skoj att se honom i showen, men fick tyvärr inga bra bilder på det.

 Vi satt på andra parkett nere på isen och såg super bra 🙂 Oscar satt som ett ljus hela första akten 45 min och sen var det paus på 20 min, vilket var TUR, så han fick springa / leka av sig lite och sen satt han nästan still nästan hela andra akten oxå…sista typ 10 min fick jag locka med kex, russin, chips och dricka så han satt still i pappsens knä 🙂

 

 Så några av bilderna blev jätte bra, medan några blev lite sämre!

 

 

 

 

 

 

 Showen var verkligen fantastiskt bra, så för er som inte nu bor i Stockholm och har möjlighet att gå på showen, köp biljetter direkt. Era barn kommer att älska den.

 

 

 

 

 

 

 Barnen gillar såklart alla sagofigurerna, all ljussättning och allt fint runt omkring, och det gjorde jag såklart oxå, men mega IMPONERADES av hur duktiga de är på att åka skridskor.

 

 

 

 

 

 

 

Nästa gång Disney on Ice kommer till Stockholm blir redan i slutet på detta året. 27-30 dec 2012 kommer det att vara i Globen och jag har redan bestämt mig för att vi ska gå dit igen och då kommer nog Oscar att uppskatta det ännu mer.

Passa på och gå in på WOC Event och registrera din e-postadress så kommer du inom kort att få ett öppningserbjudande och köpa biljetter till ett mycket förmånligt pris.

Kanske kan vara en rolig jullovsaktivitet eller en bra julklapp, nästa jul 🙂

 

Tack till bästa Loppi.se för fantastiska VIP-biljetter!

Spana också in

1 kommentar

  1. Vilken toppenupplevelse för Oscar – och mamma och pappa! Jag satt tillsammans med min systerdotter (från Australien) lite högre upp och njöt av föreställningen men förstår att det måste vara något helt speciellt att sitta så nära.

    Kram, Rosita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *