Babysim

För knappt 1 år sen började jag på Babysim med Oscar 🙂 Det var jätte roligt och jag tror det uppskattades mycket av Oscar 🙂 Mycket plask och lek i vattnet med sånger, leksaker, simringar mm mm Nåt som jag tror kan ha påverkat Oscars vatten vana till det positiva inför alla våra utlandsresor och poolbad 🙂

Jag kan verkligen rekommendera att gå på Babysim för att förbereda sig inför en resa så bebisen inte är rädd för vatten när man kommer bort 😉 Det är så himla mysigt att bada med sin lilla 😉 Ett stort utbud av Babysim kurser kan ni finna hos Babygruppen 🙂 De har även väldigt bra tider och priser 🙂 Vi betalade mer när Oscar gick och varför betala mer när man kan betala mindre 😉  Något annat som oxå är väldigt positivt är att Babygruppen bara har dagtider på sin Babysim vilket jag oxå kan rekommendera starkt 🙂 Vi gick nämligen kl 17.30-18 för jag ville att min Man skulle vara med. Men dels kunde han inte alltid vara med och dels var det lite för sent för Oscar…han var ofta gnällig sista tiden på Babysimmet….. Bebisarna är ju ofta mycket piggare och gladare på dagarna 🙂 Vi gick från Oscar var 5 – 7 månader och det var toppen 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *