Pluggdag!!!

Dåligt med blogginlägg idag….. sorry 🙁  Men nästan hela denna dag har gått åt till att PLUGGA 🙂 När man jobbar som flygvärdinna måste man varje år gå kurser för att förnya sina certifikat så man får fortsätta att flyga och då ska det göras flera olika prov inom olika ämnen framför allt om säkerheten ombord såklart, flygplanet, nödutrustning ombord, första hjälpen kurs mm mm

Och nästa vecka har jag alla mina prov och två kursdagar. Imorn åker jag bort på jobb tills på fred, så min chans var att plugga idag och till helgen …. 😉 Så jag är så tacksam att jag inte blev utkallad idag och kunde plugga 🙂 Nu är det dax för dagishämtning 🙂 Men gissar ni har massor av reseinspiration och hittar massor av bra reserbjudanden om ni läser några av de äldre inläggen 😉

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *