Säfsen !

Efter en heldag med massa underBARA BARN mässinlägg återgår jag till mitt vintertema med fjällenresor 😉

En annan liten mysig skidort i södra Dalarna som jag kan rekommendera är Säfsen 🙂 Där finns dock bara 16 nedfarter och  6 liftar men även 115 km längdskidspår 😉  Säfsen Resort är väldigt familjevänligt och de vill verkligen ha barnen i fokus 😉

Jag ser redan nu när jag spanar in deras hemsida att de har många bra prisvärda erbjudanden och erbjuder även alla barn med hjälm under 7 år gratis skidåkning och dessutom full fart i Filurland 😉 Bara 27 mil från Stockholm, så kanske en perfekt helgutflykt i vinter, bara 1 eller 2 nätter 🙂 Om man inte har möjlighet att resa iväg en hel vecka 🙂

Jag blir riktigt sugen på att åka till fjällen eller Alperna när jag skriver om alla härliga resmål, men tyvärr blir det nog ingen fjällen semester för oss i vinter, blir det en resa och vi ”får” semester så väljer vi nog de varmare breddgraderna istället och sen tar några helger uppe i Dalarna hos min familj och leker i snön med vårt busfrö 😉

Säfsen är ju nästan ett stenkast där jag kommer ifrån, så vem vet kanske blir det en dagstur dit, jag har faktiskt själv aldrig varit där, men hört många som varit där som rekommenderar det 🙂 Perfekt ställe att åka till för att lära barnen att åka skidor 😉

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *