VING´s – Happy Hour ;)

För er som följer bloggen så vet ni att jag har skrivit om det förr 😉

Men nu är det dax igen, närmare bestämt på på fredag kl 12.00 startar Happy Hour hos VING och ni kan fynda resor till grymma priser hela helgen 🙂 Men först till kvarn gäller och det går endast att boka resorna på nätet 😉

Det finns bland annat super bra erbjudande till Sunwing Resort Kamala Beach i Thailand i januari 2012 och läs gärna om vår resa dit i vintras här 🙂 Vill så gärna tillbaka dit, det var HUR BRA som helst 😉 Jag verkligen ÄLSKAR Thailand 😉

Gilla VING på Facebook oxå, så ser du när de uppdaterar för en massa bra erbjudanden 😉

Jag blev sjukt sugen att boka en resa…. 😉 Men jag som vart hemma och vart mammaledig i nästan 16 månader, kanske ska ta och jobba lite 😉 På måndag kallar plikten för mig igen 😉

Underbara Cancún i Mexico -åk dit LOVELY 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *