Resesnack :)

I helgen har det blivit lite bloggtorka, fullt ös här hemma 🙂 Vi har världens bästa mamma & mormor på besök i helgen och igår hade vi barnvakt och var hos våra vänner på middag 😉

Vi var hemma hos Sofie & hennes kille och när vi ses blir det mycket resesnack 🙂 Här är en bild på mig & Sofie när vi var på Kreta i Rethymnon för ganska precis 2 år sen, hösten 2009. Vi satt igår kväll och kollade på massa bilder och pratatde massa gamla minnen 😉 Det var ganska precis innan jag blev gravid med Oscar 😉  Kreta & Rethymnon är verkligen ett resmål jag rekommenderar att åka till med barn, kommer ett inlägg om det senare 🙂

Ska oxå försöka gå igenom alla svar till tävlingen ikväll eller imorn så ni får veta vilka som har vunnit 🙂  Snart snart får ni veta….. 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *