Snart mot Arlanda ;)

 

Nu är det mindre än 8h kvar tills vi skall åka till Arlanda och mot Rhodos 🙂 Tjoohoo vad det ska bli hääärligt 😉

Oscar har hjälpt mig och packat OCH packat ur 😉 Hihi….

Han funderade om vällingpaket verkligen skulle med 😉 Men sen åkte det tillbaka i väskan i alla fall 😉

  Världens bästa mormor & Oscar innan sovdax 🙂

 

 

 

 

 

Tyvärr är datorn tvungen att stanna hemma hos min man…..så jag kommer förmodligen inte kunna blogga med nåra bilder från Rhodos ?! 🙁 Känns verkligen jätte tråkigt 🙁 Men har försökt att bloggat med bilder från min Iphone, men det gick inte med bilder 🙁 Nån som har nåt tips på det?

Annars lovar jag er såklart nåra blogginlägg från Rhodos, men ännu fler om 1 vecka när vi har kommit hem, med massa roliga bilder om hur vår semester har varit och även HUR det var att resa med en 14 månaders vilding kille 😉

Keep on reading 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *