Lansering av Gourmet på Spanjorskan

gourmet

Lyxig lansering av Gourmet

Förra veckan hade magasinet Gourmet lansering för ett nytt nummer på Spanjorskan på Östermalm. Detta nummer innehåller mycket inspiration från just Spanien, så jag gissar att det var därför det passade fint att vara på en riktigt spansk restaurang. 

 

Jag hade med mig min väninna Diana och vi hade en riktigt trevlig kväll tillsammans med utsökt mat. 

Tapas och spanska viner

Kvällen inledes med goda och härliga tapas. Ett trevligt urval med spanska charkuterier av ibericogris & galiciskt nötkött som serverades med oliver, macademimandlar, olika sorters ostar och marmelad. Därefter sereverades en gigantisk paella som var riktigt god. Vilken trevlig restaurang det var. Det var mitt första besök på Spanjorskan men inte den sista. 

Temat för kvällen var verkligen spanska läckerheter. Så vi fick nöjet att prova oss igenom fyra olika spanska viner. Ett rosévin, ett vittvin, en cava och ett rödvin. Alla viner var väldigt goda. 

Tusen tack Gourmet för smyg läsning av det senaste numret och en fantastisk trevlig kväll. Gourmet är verkligen det perfekt magasinet för den som älskar mat. 

Hitta hit

Nybrogatan 42

Närmaste T-bana är Östermalmstorg

 

Andra restaurang tips 

Önskar du andra tips på restauranger så har jag en kategori med olika restauranger som jag har ätit på både i Stockholm och när jag är ute och reser i vida världen och delar med mig av härliga restaurang upplevelser.

Nu är det kanske inte uteserveringarnas högtid. Men vem vill inte sitta på en härlig uteservering när solen skiner i september? Jag har listat många härliga uteserveringar i Stockholm, sedan tidigare besök så missa inte min guide till

11-trevliga uteserveringar i Stockholm

Den har visserligen ett par år på nacken, men jag tror att de flesta av restaurangerna och uteserveringarna finns kvar ännu.

Vilken är din favorit restaurang i Stockholm?

Kommentera gärna med något tips. Det är alltid skoj med nya restaurangtips.

Spana också in