Tjejmiddag på La Cucaracha

La Cucaracha

Tapaskväll på La Cucaracha

Ingen har nog missat att jag älskar tapas och spansk mat. Därför kändes La Cucaracha, som ett säkert kort för mig och Diana inför kvällens tjejmiddag. Det är en klassisk spansk restaurang med moderna influenser när det både gäller mat och dryck. Här finns allt från klassiska spanskinfluerade cocktails till innovativa tapas och spännande avsmakningsmenyer.

Goda tapas

Vi beställde in alltifrån mini halloumiburgare med grillad spansk paprika & picklad lök till favoriten Gambas al ajillo som är Scampi stekta i olja & vitlök. 

La Cucaracha
La Cucaracha

Halva priset på middagen

Ibland när jag går ut och äter middag brukar jag hitta restauranger hos The Fork med halva priset på menyn, Vi lyckades knipa ett bord på La Cucaracha ikväll med halva priset på maten på notan. 

Om du använder denna kod när du bokar första gången så får du 1000 Yums.

83AB1E93

Ibland kan man hitta riktigt bra restauranger med rabatt. 

ÖPPETTIDER

Tisdag – torsdag  kl. 17.00 – 23.00
Fredag – lördag kl. 16.45 – 01.00

Hitta hit

Bondegatan 2,

Stockholm

Närmaste T-bana Skanstull

 

Andra restaurang tips 

Önskar du andra tips på restauranger så har jag en kategori med olika restauranger som jag har ätit på både i Stockholm och när jag är ute och reser i vida världen och delar med mig av härliga restaurang upplevelser.

Nu är det verkligen uteserveringarnas högtid och vem vill inte sitta på en härlig uteservering när solen skiner? Jag har listat många härliga uteserveringar i Stockholm, sedan tidigare besök så missa inte min guide till

11-trevliga uteserveringar i Stockholm

Den har visserligen ett par år på nacken, men jag tror att de flesta av restaurangerna och uteserveringarna finns kvar ännu.

Vilken är din favorit restaurang i Stockholm?

Spana också in