Heeej Mammaaaa ;)

Mina älsklingar stod på samma plats idag, som de vinkade av mig i lördags….5 dagar senare ett underbart och glädjefyllt möte; ”Heeeej Mammaaaaa” ropade min lilla älskling 🙂 Kärlek 🙂

Underbart att vara hemma igen och härligt att få mysa med familjen. Jag längtade faktiskt hem väldigt mycket imorse när jag vaknade så jag bestämde mig för att boka om mitt flyg från Götebord och åka hem tidigare istället. Jag hann faktiskt med ett par timmars shopping i Göteborg innan, hade även tänkt lunchat med en gammal kollega, men ställde in, vi får ses när hon kommer t Sthlm istället.

Denna slingan blev ju lite omtumlande som jag tidigare skrev när det var jordbävning och många tankar for runt i huvudet och då blev det påtagligare hur mycket jag egentligen saknade min familj när man befinner sig på andra sidan jordklotet utan dem….


Ikväll har vi haft myskväll tillsammans, känns ju nästan som helg när jag är ledig och dessutom LÅÅÅÅNG LEDIG igen. Så vi firade med popcorn och massa annat gott ikväll, det är ju ändå ”lill-lördag” och vi  firar alltid lite extra när det är helg 🙂 Hur brukar ni göra på era myskvällar med barnen? Får de nåt extra gott?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *