Sista dagen i paradiset … :(

Det känns sååå tråkigt att det är sista dagen idag 🙁 Ingen av oss vill åka hem. Vi har verkligen haft det så himla BRA här nere! Trots att Oscar vart sjuk, så känns det så länge sen, känns som vi har vart här länge men vi skulle ändå vilja stanna längre….;)


Vi har vart så nöjda med semestern och kör nog samma upplägg sista dagen oxå! Bad vid poolen på fm…


….å sen ner och leka på stranden på em! Ett riktigt bra semester upplägg tycker vi. Det är även skönt att Oscar har sovit så länge på dagen när solen är som starkast. Oftast har han sovit mellan ca 13-15 eller 14-16 beroende på när han har vaknat på morgonen eller när vi har ätit lunch.

Hur gör ni på era semestrar? Sover era barn middag då? Hur länge sover egentligen barnen middag? Vi tycker detta är ett perfekt semester upplägg som passar oss, då även vi passar påp att sova, vila eller läsa när han sover 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *