Lek, lek och ännu mer lek i paradiset…

Thailand är världens drömresmål för Oscar, här får han göra nästan vad han vill när han vill… Skämt och sido, inom rimliga gränser såklart!

20140403-210841.jpg

Att han får träffa sina favoriter Lollo och Bernie nästan varje dag, flera gånger om dagen ibland är väldigt uppskattat. Sunwing Bangtao Beach är verkligen ett fantastiskt hotell och sen att det ligger längs en 8 km lång underbar sandstrand gör ju inte heller det sämre….

Att sen få bada, simma, surfa varje dag är oxå väldigt populärt. Numera börjar armpuffarna vara att minne blott… Nu har han inte haft de på flera dagar och börjar kunna ”simma” eller åtminstone ta sig fram i vattnet själv utan dem. Ett stort framsteg sen vi kom hit.

Spelar badminton eller pingis gör vi oxå varje dag. En ny favorit sport. Hela dagarna får Oscar ha sina nya fina solskyddskläder på sig. Dessa coola är från Solamigos. De passar lika bra att leka i som att bada i. Tjusningen när man packar att man inte behöver packa så mycket. Några ombyten solskyddskläder och sen några outfits till kvällarna.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *