Östlig jetlag är bäst!

Jag skulle nog ändå vilja säga att östlig jetlag är den bästa! Alltid när jag kommer hem från Thailand blir jag morgonpigg, vilket jag aldrig är eller har varit, varken innan jag fick barn eller efter… Det är ju dock till fördel om man har morgonpigga barn. Dock kanske barnen vaknar ännu tidigare…?! Är du morgonpigg?


Oscar vaknade redan strax innan 7 imorse och självklart lät jag maken sova för en gångs skull och gick upp och var faktiskt relativt pigg. Så vi har redan hunnit massor, morgon mys framför TV’n, frulle, lekt i hans rum och gått prommis i solskenet och nu är vi faktiskt på sats och minisats till både min och Oscars glädje!

Ha en härlig lördag kära bloggläsare! Hoppas solen skiner på dig oxå!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *