Make Up Store Event

I onsdags var jag inbjuden till Make Up Store på ett mycket trevligt event som Finest anordnade.


Jag minglade bl.a. med de här snygga morsorna Felicia och Jenny.


Vi fick otroligt många bra smink tips hur man lägger bästa ”mejken” på bästa sätt och fick se deras nya Cashmere look. Den passar lika bra till vardags som till fest och var riktigt snygg! Så den ska jag testa. Vi fick oxå bli sminkade om vi ville, så jag bad om några smink tips och det är ju alltid roligt med nya idéer.


Det var riktigt roligt att mingla på Make Up Store, då jag verkligen gillar deras smink mycket. Det bjöds på gott vin och snittar och jag träffade även snygga Matilda. Å med oss hem fick vi såklart en lyxig goodiebag. Är det nåt som kan rädda en dålig dag eller sömnlös natt så är det ju verkligen smink. Vad skulle man göra utan smink?! Man ser ju betydligt mycket fräschare ut!

Har du något favorit sminkmärke?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Vilket trevligt event ni vart på! :)Jag älskar Make up store’s smink! Använder deras ögonskugga och rouge! Id bare minerals puder är också kanon! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.