Nashville – USA med barn

Dagens gästbloggare är Frida igen, men den här gången får vi följa med henne till USA och närmare bestämt Nashville, där hon bodde med sin NHL spelande make och son en period – spännande!

”The lady with the stroller”

Den 23 september 2010 befann jag mig i Nashville, USA, med min son och min man som då spelade för Nashville Predators, NHL. Så här skrev jag då i min privata blogg om den dagen;

Nu har vi gjort oss hemmastadda i vårt ”Townhouse” i en byggnad som heter Adelicia nära ”Music row” här i Nashville. Vi har fått möbler från Ikea som vi har inhandlat via ett företag som heter Modernash. De tar emot beställningar, åker till Ikea i Atlanta och handlar och levererar samt monterar alla möbler. Jag har anmält Wille till lite olika klasser på Gymboree och jag har fått en inbjudan till en middag, med barnvakt på plats, för alla flickvänner och fruarna i laget. Himla skönt att livet börjar falla på plats.

Idag när vi i vanlig ordning var ute och gick stötte vi på en som arbetar i huset och hälsade. Han sa att jag verkade bekant, tittade på vagnen och sa ”I knew I’ve seen you before – you’re the lady with the stroller”. Det är en ganska bra beskrivning på hur många med barnvagn som tar promenader i området… Det är bara jag. Har börjat hitta mysiga vägar och går alltid och spanar på alla musikstudios på den legendariska Music Row”. Har sällskap av min iphone och musik och podcast. Lyssnade på Jill Johnson och hennes kärleksförklaring till Nashville häromdagen. Nu vaknar Wille så nu är det dags att avrunda. 

På min egen hemsida bloggar jag bland annat om att flyga med småbarn. Välkommen dit!/ Frida

 

 

Bildtext: Jonas och Wille i poolen på Adelicia i Nashville. 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *