ERV´s resa med barn tips!

För en tid sedan mailade ERV Reseförsäkringar och frågade mig några frågor  angående ett par resa med barn tips, vilket bland annat skulle bli en reklambilaga för ERV i Aftonbladet idag.  Dock har jag helt glömt bort att köpa den idag, så jag fick den mailad till mig,  men bilagan finns även med att läsa på ERV´s blogg .

Ni glömmer väl inte att köpa reseförsäkring innan ni ska ut och resa? Efter vår Thailands resa och Oscar blev så himla sjuk där några dagar, så reser jag aldrig utan reseförsäkring. Jag gjorde inte det då heller såklart, men fick mig en extra tankeställare då hur mycket smittor som egentligen kan spridas när man är utomlands och det är verkligen inte roligt när semestern blir förstörd eller delvis förstörd.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *