CIRCUS SCOTT

Nåt som jag verkligen tror Oscar skulle älska är att gå på Circus Scott och framför allt med Bamse som är en av hans favorit figurer!

Jag hittade en jätte rolig tävling idag via Lekmer där man kan vinna biljetter till Bamse på Circus Scott. Och alla som är med och tävlar får även ett nummer av Bamse tidningen. Kan ju annars vara smart att ha med på nästa resa 😉

Jag håller tummar å tår att vi vinner – annars kanske nån av er blir den lyckliga vinnaren?! 🙂

Spana också in

1 kommentar

 1. Heej Lina! 🙂
  Ja, kläderna från Blingo är så jäkla fina! Och otroligt mjuka! Hade velat ha ett helt berg av Blingoplagg och bara mojsa ner mig! 😉
  Helgen var hur grym som helst! I fredags var vi till Zink på Stureplan och det var riktigt mysigt att komma ut på lite ”tjejmys” sådär..bara sitta och prata och ha det gott. Lördagen var fullspäckad och jag älskade varenda sekund!!
  Önskar att jag hade möjlighet att göra sånt här mycket oftare och skulle jtätegärna velat gå på Mammabloggalan också men det får bli nästa år kanske. 🙂
  Hoppas du får det jättetrevligt!! 🙂

  Oh, just ja..om ett litet tag presenteras vinnarna i alla avslutade tävlingar på min blogg. Ska sätta mig och skriva ner alla kommentarer som nummer på lappar nu så det blir verkligen slumpen som avgör! 🙂
  Så spännande – tycker det är SÅÅ kul när folk blir så glada! Love it! Därför jag tycker det är så jäkla kul att få möjlighet att anordna tävlingar! 🙂
  Önskar dig lycka till och en underbar dag! 🙂

  Kram / Marie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *