Mama Event på Lindex!

Jag kom precis hem från ett litet frukost event med MamaLindex. Det bjöds på god frukost iform av smörgås och kaffe, lagomt i förbi farten när man ska shoppa. Jag har knappt gått på stan i Sverige senaste månaderna då jag har vart borta så mycket… Tre Thailands tripper på 1 månad blev det ju, så jag har helt missat vårens och sommarens kläder som pryder alla butiker just nu!


Jag konstaterade i alla fall att Lindex har jätte fina vår och sommar kläder för barn och även badkläder – så är du ute efter nya kläder till ditt barn till nästa semestersresa spana gärna in Lindex sortiment!


Å varför inte o helgen, då får du 3 plagg och betalar bara för två plagg på HELA barnsortimentet! Billigt är det ju på Lindex och nu ännu billigare….!

Tyvärr har Oscar så otroligt mycket nya kläder så det blev inte så mkt shopping åt honom… Men jag köpte en jätte fin klänning! Bara fjärde klänningen som jag shoppar åt mig själv denna vecka….vill ha sommar och sol NU 🙂

Ska slänga mig i soffan med senaste nr av Mama och ladda för hemmets bestyr innan det är dax för nästa roliga event och AW 🙂

Visst längtar man utomlands ännu mer nu när regnet öser ner. .  .? I alla fall jag …. & Oscar 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *