Handdesinfektion ;)

 Jag går knappt utanför dörren utan handdesinfektion 😉

Kanske har det blivit en arbetsskada för mig, att jag typ jämt tvättar mina händer ?! 😉 Och vill ha rena och fräscha händer ?! 😉

Men sen jag fick barn, så har jag vart jättenoga med att sprita händerna och speciellt på resor, ex på flygplan hur många har inte suttit på samma plats och ätit, hur många går inte på samma toalett etc…. och sen när man väl är på semester och kanske går på restauranger utan toaletter eller det finns ingen tvål när man ska tvätta sig, eller man ska äta frukt med händerna………osv.

 

Handdesinfektion tycker jag är super viktigt när man reser, alltid minskar man några bakterier eller risken att bli sjuk…. 😉

Så res INTE utan det  är i alla fall mitt tips 😉 Kanske håller du dig lite friskare än om du inte skulle använda det ?! 😉

 

 

 

En handdesinfektion finns alltid i mitt handbagage / handväska och JA man får ta med sig det igenom säkerhetskontrollen och se har jag alltid en extra med mig i resväskan 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *