Res i bekväma kläder ;)

 När man ska på semester tycker jag det är viktigt att man reser i bekväma kläder 🙂 Speciellt om man ska ut och resa länge och framför allt flyga länge. Ni vet väl om att kroppens alla inre organ sväller massor i luften när man flyger?!  :/

 Som flygvärdinna märker man det extra mycket, uniformen brukar sitta mycket tajtare när man ska landa än när man lyfter och ibland får man knappt upp blixtlåset på stövlarna för vaderna har svällt så mkt……. 😉 Jag har även märkt att äter man och dricker mycket onyttigt under flygningen så brukar det märkas extra mycket…… En nära vän till mig stod och spände ut magen precis innan landning på en flygning och en passagerare kom fram till henne och sa; ”Åh GRATTIS när ska du få barn???” Ni kan ju gissa att hon blev inte särskilt glad…….. 😉 Men TRO mig det är många gånger man kännt sig gravid för magen har svällt så mycket när man har varit ute och flygit 😉

Så sätt aldrig på er, era tajtaste kläder när ni ska ut på lång flygningar och sätt framför allt på barnen enkla och sköna kläder, kanske tom myskläder ellr en pyjamas om de ska sova ombord, så sover de förhoppningsvis mycket bättre?! 😉

 Oscars första dag på dagis förra veckan i sin fina Adidas dress 🙂

 

En mysdress / adidas dress skulle jag tycka var perfekt för barn att ha på en lång flygning 😉

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *