Drömmen om en vit jul… 

Drömmen om en vit jul förblev en dröm… Snön lyser med sin frånvaro. Jag blev så glad när min mamma sa förra helgen att det var lite snö och ett par minus grader och hade verkligen hopp om att få en VIT JUL hemma i Dalarna. Men ack så fel jag hade…. snön hann tyvärr smälta bort til julen. 


Visst blev det en mysig jul ändå. Men snön ger så mycket mer julkänsla plus att det är så mycket mysigare att vara ute och leka i snön på jullovet. Både O och L fick en varsin pulka respektive tefat i julklapp, som jag hade hoppats på skulle komma till användning under vår Dalarna vistelse.

Vi har firat jul i 4 dagar nu. Först lilla julafton hos oss dan före dopparedan. Julafton i Danderyd med makens mor och lillasyster med familj och sedan i Dalarna med min familj i dagarna två. En dag hos min mamma med släkten och idag hos min farmor. Riktigt trevligt att träffa alla nära och kära. 


Barnen har blivit överösta med julklappar och kärlek från nära och kära. 

Nu njuter vi en dag till i Dalarna med hopp om snö. Innan vår lilla weekend är till ända. 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *