Tekopparna

Tekopparna på Gröna Lund var verkligen en favorit hos både Oscar & Victor! Det förvånade mig att Oscar gillade de så mycket, de snurrar ju verkligen mycket! Å han ville bara åka igen och igen och igen…


Tekopparna var faktiskt ett av de ställena som hade minst kö, så man kunde varva 😉 De går ju i ganska många i en tekopp. Vi var ju alltid tre eller fyra när vi åkte. Kajsa ville inte åka med från början men sen var hon på!


Så vill man åka en karusell många gånger är ett hett tips, Tekopparna om man gillar de!


Oscars mormor och kusiner åkte hem för ca 1h sen. Peter hade middagen klar när vi kom hem så vi käkade tillsammans innan de åkte hem. Tror Oscar ville att de alla skulle stanna för han har haft en så rolig dag. Han deckade på ett par minuter när de hade åkt. Å jag slänger oxå in handduken nu… En hel dag på Grönan med tre kidz och fullt med folk tar energin. Imorn får ni veta mer!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *