Lomma Beach – Skåne 

  
Gårdagen tillbringade jag för första gången i Lomma och på Lomma Strand. 

   
    
 
Jag kan bara tänka mig hur härligt det är att vara här sommartid. Igår besökte jag en vän som bor i Lomma, så jag kommer helt klart att åka och besöka henne med familj igen i sommar. Men hennes dotter I hade hur mysigt som helst ändå på stranden, trots att det blåste. 

   
    
   

Lomma var verkligen hur mysigt som helst och jag kan bara tänka mig hur härligt det är sommartid. 

Har blivit helt kär i Skåne senaste månaden. Malmö har ju fått många besök av mig senaste månaderna och nu även Lomma. Så nu lutar det åt en Skåne senester nästa sommar. Var i Skåne mycket när jag var yngre nämligen. 

Gillar du Skåne? 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Vilken härlig strand! Ja, Skåne är verkligen fint. Jag skulle gärna åka dit nu på hösten och leta efter bärnstenar. Hittade ni några?

  2. Vilken härlig strand! Ja, Skåne är verkligen fint. Jag skulle gärna åka dit nu på hösten och leta efter bärnstenar. Hittade ni några?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *