Familjefrukost de luxe 

  
Nu är jag på väg till Malmö på en liten jobb weekend. Men imorse passade jag på att umgås med familjen så länge jag kunde och dukade upp en riktigt mysig helg frukost. Igår kväll slog jag på stort och bakade surdegsbröd. 

  
Det är faktiskt inte ofta jag bakar matbröd men eftersom Kronjäst har kommit ut med ett super enkelt recept och med en liten påse med surdeg i så man enkelt fixar brödet. Det enda som är i är kronjäst, påsen med surdeg, mjöl, vatten och olja. 
  Det blev verkligen hur gott son helst. Vi gillade brödet hela familjen och jag kommer definitivt baka det snart igen. 
  
Vi lyxade även till det med godmorgon äppeljuice, hemmagjord smoothie på hallon och blåbär, ost, skicka, kalkon, marmelad och gurka. Nästan som en hotellfrukost. 

Nu är det strax dax att hoppa på flyger till Malmö och se vad staden har att erbjuda idag. 

Vad gör du i helgen? 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *