Sats Sveavägen invigning

 

Igår morse hade SATS Sveavägen sin invigning. Så jag var inbjuden och fick ett härligt Cinema Cycling pass på morgon kvisten.

20141006-124721.jpg

Cinema Cycling är ett nytt cykel pass hos SATS där man cyklar och kollar på en ”bioduk” – hur häftigt och levande som helst. Gårdagens pass gick i norra Italien, så fick vi följa Italiens härliga natur på landsväg både upp och ner. Det gav träningen ett ännu roligare perspektiv och trots att det var ett jobbigt pass, så kändes det inte så jobbigt.

20141006-125055.jpg

Efter passet fanns fina nessesärer med produkter och ett grymt fräscht omklädningsrum. Jag älskar verkligen när allt är nytt och fräscht. En riktigt nyttig och god frukost fick vi oxå ta del av efter passet. Nu fick jag mersmak för både Cinema Cycling och SATS Sveavägen. Jag träffade även min vän Linda i spinning salen och vi är ju båda spinning instruktörer, så det var skoj att testa något nytt inom Cykling världen.

Vad tränar du helst?

 

Spana också in

2 kommentarer

 1. Kul ! Jag skulle verkligen behöva motivation för att ta tag i mig själv och träningen.
  Men just nu har jag varken ork eller lust. Vart tusan tog motivationen vägen ?

  Det hade vart så himla kul att komma på fredag, men jag får tyvärr inte ihop det den här gången.
  KRAM

 2. Kul ! Jag skulle verkligen behöva motivation för att ta tag i mig själv och träningen.
  Men just nu har jag varken ork eller lust. Vart tusan tog motivationen vägen ?

  Det hade vart så himla kul att komma på fredag, men jag får tyvärr inte ihop det den här gången.
  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.