Jetlag när den är som bäst…

Jetlag kan faktiskt vara väldigt positiv ibland. Jag var sagt det förr… Men säger det igen. Resa österut känns faktiskt riktigt bra med jetlag. Jag som aldrig är morgonpigg blir morgonpigg och det är jag oerhört tacksam för.

20140414-094417.jpg

Oscar har faktiskt funkar otroligt bra med jetlag sen vi kom hem. Jag fasade för att han skulle vakna runt 4 på morgonen eftersom vi oftast gick upp runt 9 tiden sista veckan i Thailand. Men i lördags sov han till 6,30, igår till 6 och idag till 7 så det är ju direkt ingen skillnad mot innan. Han brukar vakna runt 6,30-7 tiden, så det känns som han kom in i tiden direkt. Super skönt. Jag har dessutom var väldigt pigg när han har vaknat. Men det är bra att ha i åtanke när man ska ut och resa långt öst eller väst och fundera igenom hur jetlag kommer att påverka familjen när man kommer ner på resmålet liksom kommer hem från semestern oxå. Det kan ju påverka hur det går i skolan eller om barnet orkar gå på förskolan efteråt. Vi har ju haft en ledig helg tillsammans, så idag är nog Oscar i stort sett som vanligt i kroppen.

20140414-094845.jpg

Jag måste ju säga det att jag längtar tillbaka jätte mycket…. Vi hade det verkligen helt fantastiskt och funderar redan på att ev åka tillbaka till Thailand nästa år… Hela familjen är super nöjda med resan!

20140414-095030.jpg

Jag har fått flera frågor om vilket jag tycker är bäst av Sunwing Bangtao Beach och Sunwing Kamala Beach och Sunwing Bangtao Beach är faktiskt snäppet bättre! En längre recension kommer senare i veckan.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *