Middag på tu man hand…

Återigen har jag och maken blivit bortskämda med en middag på tu man hand. Två gånger på två veckor är otroligt lyxigt för oss. Ikväll hade Miniklubben Baklängesmiddag och den ville O gå på med sin vän M. Så helt plötsligt fick vi återigen en kväll med 1,5h på tu man hand.

20140407-214055.jpg

Vi började med ett glas rose på terassen för att sen gå ner på stranden på en liten promenad. Vi gick längs vatten brynet en bit och njöt av värmen och hur härligt det är med semester. Längs stranden fick vi se ett bröllop.

20140407-214320.jpg

Sen gick vi till en mysig restaurang på stranden och tog en drink och åt en riktigt god tre rättersmiddag.

20140407-214422.jpg

Tyvärr blir det mörkt så fort solen har gått ner, så bilderna blev inte så bra. Men en mysig kväll blev det Imorn ska ni få höra om hur en Baklängesmiddag går till, vet ni det?

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *