Härliga resminnen från augusti 

Augusti är nog hittills årets bästa resmånad. Jag minns att vi kickade igång 2016 med både en Helsingfors resa och två härliga veckor på Dominikanska Republiken. Men sen blev det relativt lugnt på resfronten utomlands på grund av graviditeten och vårt lilla nytillskott som kom i mitten av maj. Men nu när han har vuxit till sig har vi vågat oss ut i vida världen mer och mer. Augusti kickade vi igång med Skara Sommarland och vår andra campingsemester i husvagn.


Det avslutade även vår Roadtrip i Sverige på ett härligt sätt. 


Clarion Hotel Arlanda  fick ett besök av oss en natt innan vi skulle åka till Kreta. En perfekt start på en lyckad semester. 

Två underbara veckor väntade på Sunwing Makrigialos Beach. Helt klart sommarens allra bästa veckor. Sol, bad, relax och god mat i massor. 


Vi passade även på att hänga på Ocean Beach Club Kreta som var vårt grannhotellet och vi hade även tillgång till det mysiga gymmet där. 


Efter Grekland väntade lite ”hemester” Stockholm är ju en av världens vackraste städer. Promenera runt Kungsholmen och njuta av alla dessa solnedgångar. I just love it. Sen måste man såklart hälsa på vänner med pool. 


Augusti avslutades med en väldigt trevlig resa till Ungern och Budapest som ni snart ska få läsa mer om. En riktigt mysig stad. 

Så tack augusti för alla härliga resminnen. 

Nu är jag i fullgång att planera september få se om vi hinner med någon resa. Mycket skojigheter som händer i Stockholm också i september. 

Hur har din resmånad varit? Vart går din nästa resa? 

Spana också in

6 kommentarer

  1. Ojoj vad du har rest! Så roligt att du varit på husvagnssemester också 🙂 I augusti har vi varit i Piteå! Nästa resa går till Elmia-mässan i Jönköping och därefter blir det Malta 🙂

  2. Gud va härligt ! Jag önskar att jag hade råd och möjlighet att resa lika mycket 🙂
    Hmm… synd att du missade tävlingen, men jag la precis upp en ny med ätbar vinst så du får haka på den istället 🙂
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.