Aruba med barn ???

Aruba är verkligen en av de vackraste öarna som jag har vart på 🙂 Verkligen en paradis ö 🙂 Hur vackert som helst 🙂

Jag var där två gånger innan jag fick Oscar och skulle absolut vilja åka dit igen, snart….. 😉  Jag har bara bott på Palm Beach vilket är en fantastiskt vacker strand, den längsta stranden där de flesta hotellen ligger;

Jag på Palm Beach på Aruba nyår 2009/2010, gravid i v 14 😉

 

 

Aruba Aruba

Aruba är precis så smäktande som det låter. Även om ön fortfarande tillhör Holland är det inget tvivel om att man befinner sig i Västindien. 

Stränderna är kritvita, vattnet turkosblått, stämningen avslappnad och i bakgrunden hörs toner av merengue och salsa. Aruba är inte mer än ca 30 kilometer lång och 10 kilometer bred, och ligger bara ca 25 km från Venezuelas kust. Till skillnad från många andra karibiska öar är det torrt och kargt. Anledningen är klimatet. Regn är sällsynt på Aruba och solen skiner i princip året om, beskriver VING  Aruba och det kan jag verkligen hålla med om 🙂 Vädret har vart toppen när jag har vart där 🙂

Ving är även det enda charter bolaget från Sverige som flyger DIREKT till Aruba 🙂 Jag tycker helt klart det är mycket värt att få åka direkt flyg och slippa byta flyg, samt ev få sitta och vänta på olika flygplatser. Det innebär att du från Arlanda kan komma till Aruba på ENDAST ca 10-12 h. Om jag minns rätt så tog det ca 11h dit och ca 10h hem…;) Hur skönt är inte det då? Det tycker jag absolut är en fördel när man väljer att resa med barn, att man slipper byta flyg. . .

Jag kan absolut rekommendera att åka till Aruba med barn 😉 Och IMORN får ni läsa mer om Aruba, jag har så himla många vackra bilder därifrån som jag vill fresta er med 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *