Gröna Lund har öppnat

Ni har väl inte missat att Gröna Lund öppnade för säsongen  nu i lördags? Vi missade det tyvärr eftersom vi var i Turkiet. Men ganska snart hoppas jag att vi får till en dag att gå dit. Vi var på Gröna Lund och åkte karuseller med Oscar flera gånger förra sommaren och han älskade det och jag tror faktiskt att han kommer att uppskatta det ännu mer denna sommaren.


Planerar du att besöka Gröna Lund i sommar? Håll utkik på bloggen inom kort kommer jag att ha en tävling där en av er har chansen att vinna entré och åkband åt familjen i sommar 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Vi skulle till skansen förra sommaren – Och var där, men allt viggo pratade om var att han ville åka karusell så efter att vi hade spenderat närmare en tusing på inträden och mat gick vi över gatan till grönan och hade 8 helt FANTASTISKA timmar ! Viggo älskade det och åkte och åkte och åkte tills vi satte stopp vid 21 tiden !!
    Gud va jag hoppas på en favorit i repris i sommar !!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *