Soluppgång & jetlag

Nästan varje dag har jag sett den otroligt vackra soluppgången här! Solen går upp ca 6 varje morgon (kl 13 svensktid) så det kanske inte är så konstigt att man vaknar till den?! Men imorse missade jag faktiskt den… 😉


Personligen tycker jag att jetlagen åt det här håller är betydligt jobbigare. Man är så otroligt morgonpigg och kvällstrött här och sen är ju -7h ganska mkt… När jag flyger öst känns det mkt enklare att komma in i det. Ska bli riktigt spännande och se hur det blir när vi e här på semester med Oscar. Gå upp när solen går upp känns inte som något problem, men innan när det är mörkt ute….

Spana också in

3 kommentarer

 1. Vackert !!
  Jag kollade faktiskt på resor till mexico i höst !
  Skulle kunna få 2 v med all inclusive relativt ”billigt”, men C var inte alls sugen…
  Hur man nu inte kan vara det ??
  Så resa verkar tyvärr få gå någon annanstans.. 🙁
  Typiskt !! Jag som inte vill annat än boka lite sol och värme
  ( visserligen nästan vart som helst just nu… )
  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *