Brunch på Scandic!

I helgen har Scandic Kungens Kurva premiär på sin brunch! Hade jag vart ledig i helgen hade jag gärna åkt dit och käkat, för brunch är ju bland de bästa som finns och även en trevlig aktivitet att göra tillsammans med familjen och kanske med en annan familj / vänner.

 

Vi var ju och bodde på Scandic Kungens Kurva i somras en natt och det var toppen. Det bästa med hotellet var såklart lekrummet för barn med massor av roliga saker och TV-spel och även en stor biosalong som visade barnfilmer och gratis popcorn. Så varför inte checka in på hotellet för en mysig kväll och frulle eller annars testa deras brunch på helgerna. Tröttnar barnen på att äta så kan de ju alltid leka i lekrummet som ligger nästan bredvid matsalen! Hotellet har även inomhus pool där man kan passa på att bada och ligger nära till Heron City där en massa shopping & lekland finns, bara dryga 10 min med bil från Stockholm City.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *