Gröna Lund :)

Idag ska vi till Gröna Lund. Jag känner mig som barn på nytt idag för det ska bli så himla KUL 🙂 Tänk om bara Oscar visste vilken rolig dag han kommer få. Just nu är han jätte förväntantsfull, då hans Mormor och hans kusiner Victor och Kajsa kommer snart…..

Så det kommer nog att göra hans dag och sen när vi kommer till Gröna Lund kommer han nog att bli riktigt överaskad.

Jag var på Gröna Lund sist för nästan exakt 2 år sen, jag minns det som igår för det var fredagen den 18 juni och vi hade femkamp där med mitt jobb och käkade middag där. Jag minns jag åt massor av god mat, vi åt en fantastiks god grillbuffe på Krejsy´s och jag åt så jag trodde magen skulle spricka. Sen blev jag så trött efter middagen så jag orkade inte vara med på hela femkampen och rulltade hem från Gröna Lund rätt tidigt, minns jag ville ta en promenad till T banan och jag fick stanna flera gånger för jag hade ont i magen…. Tänk om jag visste då att Oscar skulle vara hos oss 2,5 dygn senare….vad lite man vet ibland 😉

Idag ska jag i alla fall åka karusell så det står härliga till. Hoppas det finns några karuseller som Oscar åxå kan åka.

Häng med oss dit 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *