Midsommarfirande med ett fotbollsproffs – då spelas de fotboll ;)

Midsommaraftons eftermiddag och kväll firades hos en av mina bästa vänner Anna och hennes familj. Vi har umgåtts sen vi var små och nu har vi även barn som är jämngamla vilket är jätte kul.


Killarna hade riktigt skoj och lekte och lekte hela em. De har verkligen så himla kul tillsammans Philip, Oscar & Alexander.


Killarnas midsommar outfit var såklart fotbollskläder, då deras pappa är ett fd fotbollsproffs som har spelat i både AIK, landslaget, och även i flera olika lag utomlands. Så nu har de såklart hopp om att även barnen ska bli fotbollspreoffs 😉


Så jag bad barnens pappa, som är Niklas Sandberg lära Oscar spela fotboll 😉 Deras barn spelar ju jämt fotboll så de får lära Oscar. Skämt å sido men O tycker verkligen det är jätte kul å spela fotboll men jag kan inte påstå att varken jag eller Peter är bra på det.


De har även en tradition att det kommer en midsommar clown hem till dem och leker med barnen. Så man kan minst sagt säga att det var barnens midsommar firande igår.


De lekte i stort sett tills de stupade så vid 21-tiden gick vi hem. Då var det verkligen tack å god natt för lille skruttiz efter en grymt rolig dag.


Idag bär det av på ett nytt midsommar firade hos goda vänner med både sill lunch och grillmiddag igen. Här i Dalarna firar vi verkligen ordentligt! Oscar ska vara å leka några timmar hos Alexander & Philip under midsommar lunchen och på dagen. Så vi får äta lunch i lugn och ro. Sen kommer han att vara med lite senare, då det även kommer vara massa barn med idag på midsommarfesten!

Ha en bra Midsommardag 🙂

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *