Midsommar bildregn!

Dagens midsommarfirande har varit bland det bästa på länge. Tyvärr brukar ju jag jobba på midsommar… (inga flyg ställs ju in på midsommar 😉 ) Det är bara de senaste två åren som jag har firat. Å för 2-år sen var ju Oscar bara 4 dagar gammal så då lade vi inte så mkt krut på midsommar firandet direkt! Förra året hade vi oxå super trevligt, men det känns som i år uppskattade han verkligen midsommar firandet på riktigt och tyckte det var jätte kul att sjunga och dansa kring midsommarstången!


Vi började dagen med midsommar lunch hos min farmor 🙂


Midsommar mat känns så himla fräscht och gott. Julmat är ju oxå gott men på nåt vis känns sommar mat mycket fräschare och godare och sen känslan att få sitta ute och äta.


Snälla Gammel Farmor hade såklart gjort en jätte fin tårta åt Oscar!


Å snälla kusin Madde gjorde en jätte fin midsommarkrans åt Osciz oxå.


Vid 15 tiden gick vi till Hagudden där vi såg på den traditionella midsommar stångs resningen å sen dansade runt den 😉 k


Finaste killen m midsommar krans!


Sötaste kusinerna 😉


Det var vårt halva midsommardagsfirande. Sen har vi vart hos en av mina bästa vänner på midsommar middag ikväll oxå, men det får jag helt enkelt blogga om imorn nu ska vi ladda batterierna för ett nytt midsommarfirande med både lunch & middag imorn igen 🙂

Ha en fortsatt trevlig midsommar!!!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *