Planering inför Oscars 2-årskalas

Mitt i all packning och alla förberedelser inför Turkiet resan så håller jag även på att planerar inför Oscars 2-årskalas som ska vara kort efter vi kommer hem ifrån semestern. Jag har tänkt både ha barnkalas med Oscars vänner och sen såklart med familjen & släkten och nu när han förstår och är så medveten så vill jag ju göra några roliga teman på kalasen oxå.

Ett av Oscars favorit djur sen Thailand är ju som ni säkert förstår elefant,  så därför tänkte jag ha Babar tema på ett av kalasen, så han kommer nog bli riktigt imponerad när det kommer hem en massa grejer med elefanter på 😉 Har precis beställt ett helt kit med tallrikar, muggar, servetter mm ifrån Kalaspinglan. Går du i kalastankar så passa på nu när Kalaspinglan har 20 % rabatt på hela sitt sortiment fram till den 15 juni. Jag måste ju beställa allt nu innan resan, så vi har fått det tills vi kommer hem.

Nalle Puh oblat  NYHET!

För att piffa till en av tårtorna lite extra har jag även beställt en Nalle Puh Oblat. Jag är verkligen laddad inför Oscars kalas och det ska bli så himla skoj och fixa allt oxå inför kalaset nu när jag är ledig lite mer och har lite mer tid 😉

Förra året när han fyllde 1 år höll vi precis på att renovera vår lgh så det blev inte så mkt engagemang i Oscars kalas då….. Men i år SKA det bli desto mer 😉 Ni får ju såklart läsa om resultatet sen åxå – håll till godo 2v till sen smäller det 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *