Två dagar för en på Liseberg

Har ni ett barn som älskar Liseberg eller älskar att åka karuseller?

20140805-232728.jpg

Då tänkte jag tipsa er om att om ni har COOP kortet får ni två dagars Åkband på Liseberg till priset av en dag.

Jag visade bara upp Coop kortet då fick vi ett extra Åkband. Planen var inte att gå två dagar på Liseberg. Men vi tänkte om vi inte alls skulle hinna åka så många karuseller eller fick ett sug på söndagen att vi verkligen vill gå dit igen, så hade vi möjligheten. Men nu hade vi fullt upp ändå. Men har ni ännu mer karusell galna barn än mig så är detta ett hett tips!

Har du tips på några andra bra rabatter på nöjesparker i sommar?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Något vi verkligen utnyttjat är rabatten hos Parks and resorts (Grönan, Kolmården, Furuvik, Skara sommarland och Aquaria) är att med gamla entré biljetten från ett besök på någon av ställena så får man sedan 30% rabatt på inträdet på övriga parker. Och när man går in på nästa ställe med 30% rabatt så får man nya entré biljetter och går in för 30% igen 🙂 Riktigt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *