Villa Mandi

Ett annat barnvänligt hotell som jag har hört mycket positivt om av vänner som har vart där med sina barn är Villa Mandi i Los Cristianos på Teneriffa. Även det är ett SunFamily hotell med stort poolområde och barnpool och även uppvärmd pool under vintersäsongen. Dock ligger hotellet ca 2 km från stranden, så älskar man att hänga på stranden mycket och tycker att 2 km är långt så kanske man inte ska välja det. Men för mig med ett barn som gärna åker i sin resesulky, så är det ju bara ca 20 min promenad ner till stranden. Hotellet ligger väldigt lugnt beläget vid en av Teneriffas härliga golfbanor för den som gillar att golfa 😉 På detta hotell kan du även välja till om du ev vill ha all inklusive, vilket kan vara en fördel när man reser med barn.

Hotell Villa Mandi - familjehotell med bra barnrabatter.

Bild lånad från VING.

 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *