Härliga resminnen från mars 


Välkommen våren. Välkommen april. Våren kom åtminstone med väldig fart i början av veckan och bjöd på närmare 15 grader varmt. Men sen vände det igen. 

Större delar av mars har vi i alla fall fått njutit av värme. Hela 19 dagar av mars tillbringades på resande fot och ännu en härlig resmånad har swischat förbi. Som vanligt tyckte jag nyss att jag skrev om våra härliga resminnen i februari och nu är det april. 

Påsklovskryssning till Helsingfors 


I början av mars åkte vi iväg på en härlig Sportlovskryssning med Viking Line till Helsingfors tillsammans med goda  vänner. 

Vi hade två fantastiska kvällar till havs och njöt av riktigt god mat och dryck. När man kryssar till Helsingfors får man en hel dag iland och vi njöt av både härligt vinter väder i Helsingfors och besökte akvariet Sealife. En väldigt mysig familjeweekend. 


Helsingfors är verkligen en härlig stad. Vi brukar åka hit minst en gång varje år. Men vore mysigt med ett besök igen redan i sommar. 

Thailand 


Vi åkte på vår årliga långresa till Thailand och njöt av sol och bad och kvalitetstid med familjen igen i två veckor. 

 
Vi bodde för tredje gången på vår favorit resort Sunwing Bangtao Beach som är optimal när man reser med barn. Äldsta sonen och jag åkte ensamma på en mysig Snorkelingtur, vi lyxade till det en natt och firade vår bröllopsdag på Hyatt Regency Phuket Resort och njöt av härliga dagar på Bangtao Beach. En sån alldeles perfekt familjeresa med njutning på hög nivå. 

Stockholm 


Vi kom hem och möttes av våren i Stockholm och avslutade mars med ett trevligt restaurangbesök på Djurgården på Pop House

Ännu en härlig resmånad med två lyckade familjeresor. 

Nu blickar vi framåt och april bjuder på två härliga resor som redan är inplanerade. Först en weekend för mig till Malta och sen åker vi hela familjen till västkusten i påsk och hoppas på härligt väder. 

Reste du någonstans i mars? Vart går din nästa resa? 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *