Sömnkaos!

I de senaste numret av Föräldrar & Barn är det även ett repotage om oss och jätte fina bilder på Oscar. De var hemma hos oss i slutet av november och gjorde en intervju, då vi har haft rätt jobbiga nätter sen Oscar föddes 🙂 Någon mer som känner igen sig med sömnkaos? Antingen är det jag som fodrar otroligt mycket sömn eller så är det Oscar som har gillat att vara vaken och äta på nätterna 😉 Hihi…. Nu har vi fått relativt bra bukt på hans sömnrutiner i alla fall och oftast när han vaknar på natten vill han bara ha sin napp eller lite vatten och sover oftast väldigt bra, men det har ärligt talat vart rätt jobbigt. .  . Men så är väl livet som små barns mamma, inte alltid en dans på rosor? Eller vad säger ni andra?

Passa på och köp senaste numret som kommer ut i veckan, får ni läsa om oss 😉 Det är inte första gången Oscar är med i tidningen heller, han börjar bli van att smila inför kamerorna, skämt och sido. Skoj att vi blev tillfrågade.

Angående sömnrutiner och jetlag ska det bli spännande och se hur det blir med jetlagen nu när vi åker till Thailand OCH kommer hem från Thailand. Förra resan var det inga problem för oss, då Oscar sov väldigt mycket på dagen och snabbt kom in i tidsskillnaden tillsammans med oss. Men de sägs ju att det är svårare för äldre barn med jetlag? Vad har ni för erfarenhet av jetlag?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Ja kan vara nog så jobbigt med kombinationen sömn och småbarn. Våra barn började inte sova riktigt bra förrän vi tog bort både napp och vatten/välling eller annat, först då började de koppla av och inte vakna stup i ett och leta napp eller få för sig att de var törstiga/hungriga. Så några jobbiga nätter för att vänja av med nappen/drycken men som faktiskt gick betydligt bättre än väntat, sen dess har vi fått sova :-).

  2. Jetlagen när vi kom hit till Thailand var bara positiv, vi åkte nattflyg hit och sen började A sova längre än till 06 på morgonen och han har inte varit lätt med sin sömn 🙂 Får se hur det blir efter ett halvår i Thailand att ställa om till Sverige tid i vår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *