Disneyland i Paris

Något som jag bara måste resa till med Oscar är Disneyland i Paris. Det verkar vara så himla häftigt och jag tror han kommer att älska det. Men frågan är om han är för liten nu? Har någon av er vart där? Jag tror ändå att lite äldre barn uppskattar det mer, kanske från 3-4 år och uppåt?! Jag funderar nog på att göra det i framtiden, det blir nog inte detta året?!

Just NU har i alla fall Ving ett jätte bra erbjudande till Disneyland i Paris. Bokar ni resan nu i januari så får ni både FRI helpension och FRI entré till alla parkerna, mycket  GRATIS med andra ord! Där kan man verkligen spara massor av pengar. Enda kravet är att ni måste boka INNAN 1 februari. Så skynda nu!

Disneyland i Paris firar dessutom 20 år i år. Det är ju dessutom lagomt avstånd att flyga till Paris en flygresa på ca 2-2,5 h går ju väldigt snabbt och den korta tiden är det ju rätt enkelt att underhålla barnen på!

 

Bild lånad från VING !

Spana också in

4 kommentarer

 1. Hej hopp!
  Cathrine i min mamma-grupp var på Disneyland i somras. Deras dotter Emma var då 1 år. Hennes sambo har en dotter på 7 år som älskar prinssessor, så det var främst för henne de åkte. Dem rekommenderade inte att åka med småbarnen, det var inte värt det då dem inte uppskattar detta fantastiska äventyr förrän de är lite äldre. Men för 7-åringen var det toppen =)
  Stor kram

 2. Dit skulle jag också vilja åka med alla mina barn faktiskt! Det skulle nog alla uppskatta. Pubbeungarna har ju liksom vuxit upp med disney känns det som. Finns nog ingen Disney Barnfilm jag misat köpa sen 1196 (när Thedde föddes). 🙂

  Ha det fint och tack för omtanken på min blogg!

  KRAM ♥

 3. 1196 ???? Nä riktigt så gammal är jag inte…. Sen stavas missat med två ess men men. Idag är allt lite förvirrat känner jag. KRAM igen!

 4. Jag har spanat in Disneyland i flera år, men aldrig kommit iväg än! Jag tror (vet!!) att min 7-åring skulle uppskatta det, men jag är ytterst tveksam till att ta med 2-åringen! Väntar hellre tills han är ett par år äldre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *