Resa med barn #20

 
Dagens ämne i Svenska resebloggar september drömmar är RESA MED BARN. Är det något som jag tycker själv att jag kan kalla mig expert inom så är det just resa med barn. 

 
Hela min blogg är mer eller mindre helt fylld av resa med barn tips.   Alla olika varianter. Med flyg, bil, buss och båt. Flera olika resetips såväl inom Sverige som utomlands. 
 
Första resan med sonen utomlands gick till Turkiet för dryga 5 år sedan. Sen dess har det bara fortsatt. 

 
Första flygresan och utlandsresan gick till Turkiet och närmare bestämt Side. Sen har vi hunnit med Turkiet 5 gånger, Thailand 4 ggr, Mexico, Cypern, Rhodos 3 ggr, Mallorca 2 ggr, Spanien 3 ggr, Danmark, Finland 3 ggr, Estland och flera kryssningar som jag knappt har räkningen på.  Så det har blivit ett x antal resor på 5 år och fler kommer det såklart att bli de kommande åren. Detta är ju bara början. 
    

 Men resa med barn behöver faktiskt absolut inte att resa utomlands. Man kan ju lika gärna resa inom Sverige. Vi tillbringar ju somrarna gärna på västkusten och i Dalarna. Sedan har Sverige så mycket mer att erbjuda. Underbara fjällen som det troligtvis får bli en resa till i vinter. Vi älskar verkligen i vår familj och det ger verkligen den optimala kvalitetstiden tycker jag. 

Nu är det hög tid att planera vinterns resor. Men än har jag inte konmit så långt. Vart går din nästa resa? Och vad vill du lösa om mer i bloggen? 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Vår långresa går ju till Thailand i januari, men jag hoppas på en eller annan Europaweekend innan dess. Jag älskar att gå på julmarknader, och hoppas kunna komma i väg på en resa när det närmar sig advent.

  2. Vår långresa går ju till Thailand i januari, men jag hoppas på en eller annan Europaweekend innan dess. Jag älskar att gå på julmarknader, och hoppas kunna komma i väg på en resa när det närmar sig advent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.