Dagensoutfit; ZUNBLOCK :)

 Imorse drömde jag och Oscar oss bort till solen, värmen och en kritvit strand…. 😉 Vi testade dessa snygga kläder från Zunblock 🙂

 

Eftersom jag tidigare har använt andra märken på solskyddsdräkter, så var detta märket helt nytt för mig, men jag kände direkt vilken kvalité det var på dräkten och så himla enkel och smidig att sätta på och super skön 🙂 Oscar ville inte sätta på sig sina vanliga kläder sen när vi skulle gå till dagis… 😉 Utan ville ha solskyddsdräkten på, men tyvärr lite för kallt för det idag 😉

Storleken var perfekt på både soldräkten och solhatten 🙂 Vi valde stlk 98/104  denna gången, så möjligtvis att den var lite för stor, men eftersom vi inte ska resa någonstans förrän förhoppningsvis i mars, så kommer den nog passa tipp topp då 🙂

Ni missar väl inte Zunblock tävlingen ?! Där har ni ju chansen att vinna en sån här snygg sunsuit (valfri såklart) och solhatt 🙂 Så passa på 😉 Tävlingen pågår fram tills onsd 30 nov kl 24:00 🙂

Passa även på att GILLA Zunblock på Facebook, så går du inte miste om deras erbjudanden som kommer titt som tätt och brukar läggas ut där 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *