NK´s julskyltning 2011 :)

Idag när jag var ner på stan för att köra mitt spinningpass var jag bara tvungen att springa förbi NK´s julskyltning som vi missade igår när vi skulle ha vart på stan efter Minidiscot 🙂

Som efter alla år, var den sååå HIMLA bra 🙂 Jag bara älskar att gå och kolla där, fönstrena är så levande på någotvis, så man vill liksom bara hoppa in i dem 😉

OM jag hinner imorn ska jag ta med mig Oscar ner på stan och kolla på julskyltningen, han kommer att älska den 🙂 Han älskar allt som låter och rör på sig och det är precis det som händer där 😉

För er som inte bor i Stockholm, så kan jag starkt rekommendera att åka hit en helg, eller vid tillfälle innan jul, bara för att kolla på julskyltningen 🙂 Såklart finns det ju MASSOR av annat att göra i Stockholm oxå, som man kan hitta på 🙂 Kanske en dag på Skansen eller Junibacken kombinerat med NK´s julskyltning är ju ett perfekt ”resa med barn tips till Stockholm” 😉

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *