Bada badbalja ;)

Ett litet tips för er som ska ut å resa med ert barn för första gången och det kanske är ovant med att bada passa på att bada de mycket i badbalja eller såklart badkar innan resan 🙂 Vi har ju tyvärr inget badkar så vi får glatt nöja oss med Oscars lilla badbalja som har hängt med sen han föddes 🙂 Dock älskar han att bada i den 🙂 Sen får vi passa på att bada i badkar när vi bor på hotell eller är hos hans mormor  🙂

Bilden är från igår på lilla sjuklingen när han badade, han ser inte alls nå pigg ut 🙁 Dock tyckte han det var lika kul som vanligt att bada 🙂

Ett hett tips är ju att börja på Babysim så barnet får vatten vana därifrån 🙂 Mer om Babysim får ni läsa om nästa vecka 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *