Vill du Gästblogga???

 

Jag hoppas att du / ni får massor av bra tips, idéer och inspiration av mig inför era resor?! 🙂 Jag har fortfarande massor av resmålstips som väntar på att ni skall läsa de 😉 Keep on reading 😉

Men nu tänkte jag höra om någon av er är intresserade av att gästblogga hos mig? Har du & din familj eller kanske bara du & ditt/dina barn vart på en härlig resa som du gärna skulle vilja dela med dig av? Jag är super intresserad av att höra om era tips och höra om era resor oxå 🙂

Så känner du dig sugen och vill göra ett litet inlägg, så skriv ner en liten reseberättelse om er resa / kan såklart vara flera OM du vill? Maila inlägget till mig tillsammans med ett par bilder så publicerar jag det på bloggen inom en snar framtid 🙂 Har du en egen blogg så länkar jag självklart gärna till din blogg oxå om du vill 🙂

Självklart behöver det INTE vara en resa utomlands, det kan ju vara en semester i Sverige, en kryssning, en resa till fjällen eller vad som helst 🙂  Allt som går under kategorin resa med barn 😉

Ni mailar mig på; lina_g80@hotmail.com   och glöm inte att märka mailet GÄSTBLOGGARE 🙂

Nu ser jag fram emot att läsa om massa härliga resmål och inspireras ännu mer inför att planera vår nästa resa 🙂

Oscar & jag badar på vårt lantställe på Västkusten där vi tillbringar våra sommrar 🙂 Det kommer ni oxå få läsa om längre fram 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *